Sinä olet Myyry ja minäkin olen pikkuinen Myyry

Kesäloman parasta antia on ollut ihastella Nuppiksen (syksyllä 6 v.) ja Merrin (syksyllä 3 v.) välille syntynyttä hellyyttävää sisarrakkautta. Päivittäin he halailevat toisiaan ja muistavat kertoa toisilleen, kuinka ihana toinen on. Parasta, mitä Merri tietää, on leikkiminen isosiskon kanssa. Kun isosisko oli yhden yön yökylässä, oli pikkusiskolla kova ikävä isosiskoa. Kesän suurin hittileikki on ollut Risto Räppääjä -esitysten tekeminen. Kun molemmat ovat halunneet olla Viileitä Venloja, on päätetty, että on Nuppis on iso Viilea Venla ja Merri on pieni Viileä Venla.

Koska ihanilla neideilläni on joka päivä mieluummin mekkopäivä kuin housupäivä, päätin haastaa itseni tekemään heille sellaiset paidat, että joskus voisi olla housupäiväkin. Siispä kaivoin kangaskaapista ja nappipurkista esiin jotakin pinkkiä. Jotta onnistumismahdollisuuteni kasvaisivat, päätin applikoida paidan etukappaleelle jonkin ihanan kuvan. Silloin pikkuinen Myyry kurkisti varovasti kangaspinosta, enkä voinut enaa harkitakaan muuta: paitoihin tulisi haaveileva Myyry, ehdottomasti! Meidän vaatekaapeissa asuu nyt useampikin Myyry ystävänsä Siirin kanssa. Myyry on pikkuinen söpöliini PaaPiin Anniina Isokankaan suunnittelemasta kankaasta nimeltä Siiri&Myyry.

 Iso-Myyry ja Pikku-Myyry

Paitojen kaava: Ottobre 4/2013 Fall Basic, 104 cm ja 122 cm
Raitakangas: Nosh Organicsin luomupuuvillajersey (orgaaninen puuvilla 95 %, elastaani 5 %)
Resori: Nosh Organicsin 2*1 Rib (100 % orgaaninen puuvilla)
Velourtilkut löytyivät tilkkulaatikosta, napit nappilaatikosta

Löysin Lidlistä tekstileimasimen, jonka pitäisi pysyä kankaallakin ja kestää jopa 90-asteinen pesu. Ajattelin ensin nimikoida sillä Merrin ja Nuppiksen vaatteita, mutta pitipä vähän leikkiä enemmänkin. Tuo Murusia-teksti on tehty kyseisellä leimasimella puuvillanauhaan.

Nyt sitten jännityksellä odotan, tuleeko tytöille housupäiviä syksyllä. Ihanan pehmoiset housutkin olen ommellut kaappeihin mustavalkoisesta sydänvelourista. (Niistä lisää myöhemmin.)


Kommentit

  1. Niiiiin syötävän ihanat! Ja toi leimasin oli tosi hyvä vinkki, kätevä lelu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo leimasin on siitäkin kiva, että lappu näyttää itsetehdyltä. Vaikka oishan sellaiset valmiitkin hienoja!

      Poista
  2. Ihanat! Vinkkinä muuten housuihin...meidän neiti suostui pitämään pussimaisia housuja pienenä. Sellaisia joissa oli jokin juju. Taskuja, röyhelöä ja värilläkin oli väliä. Tosin pääasiassa hän kulki aina kouluikään asti aina hame tai mekko päällä -kesät talvet :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Kiitos