Sata Murusta ja yllätysarvonta (3.-15.7.2014)

Lokakuun 12. päivänä vuonna 2011 kirjoittelen pienen jutun synttärikutsukorteista ja klikkaan julkaise-nappulaa. Murusia-blogi on syntynyt. Huomaan blogin kirjoittelun olevan varsin mukavaa puuhaa. Yhtäkkiä tajuan suunnittelevani sadatta postausta. Sadas postaus tarkoittaa sitä, että on tullut näperreltyä kaikenlaista. Blogi seuraa perässä, ja sinne päätyy tekeleistäni vain Murusia. Sadas postaus tarkoittaa myös sitä, että blogillani on koko ajan kasvava määrä lukijoita. Ilman teitä tuskin olisin blogiani kirjoitellut. On tullut aika kiittää. On tullut aika julkaista sadas postaus. Se on tässä!



Sadannen postauksen kunniaksi päätin järjestää blogihistoriani ensimmäisen arvonnan. Juhlan kunniaksi yritin keksiä palkinnon, joka olisi Murusia-blogin näköinen. Siispä palkintona on lahjakortti Nosh Organicsin verkkokauppaan! Voittaja saa valita sieltä itselleen mieluisia luomupuuvillaisia kankaita tai vaatteita 30 euron arvosta. Lopussa ohjeet arvontaan osallitumiseen. Ensin vielä kurkistus minun ja murusteni uusiin Noshin kankaista ommeltuihin lomavaatteisiin. Kas, tässä me olemme!
 
Äidin mekon kaava: oma (taskuissa on kikkailtu kohdistamalla raidat edessä värit vastakkain, sivuilla samanväriset raidat taas kohtaavat)
Kangas: 2+2 raidat grafiitti/natural (Nosh Organics), 95 % orgaaninen puuvilla, 5 % elastaani

 Nuppu-Vadelman mekon kaava: oma sovellus, lähtökohtana Ottobre 4/2013 Princess Castle 128 cm 
Kangas: Pupu-interlock (Nosh Organics), 100 % orgaaninen puuvilla

 Merrin mekon kaava: Ottobre 4/2013 Princess Castle 110 cm (siirsin poikkileikkausta n. 2,5 cm ylemmäs) 
Kangas: Pupu-interlock (Nosh Organics), 100 % orgaaninen puuvilla, saven värinen resori ja jersey (Nosh Organics)


Arvonnan säännöt

- Osallistut Nosh Organicsin lahjakortin arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta. Ilahtuisin, jos kertoisit vaikkapa, mikä on ollut suosikkijuttusi blogissani. Toisen arvan saat, jos kommentoinnin lisäksi olet blogini lukija (jäsen). Samalla tahdonkin toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi! Lisäarvan saat myös linkittämällä tämän postauksen omaan blogiisi tai Facebookiin (halutessasi voit käyttää tämän postauksen ensimmäistä kuvaa). Voit siis osallistua arvontaan 1-3 arvalla, joten kerrothan kommentissasi myös kuinka monella arvalla osallistut.  
- Arvontaan voi osallistua 15.7.2014 kello 24.00 asti, jonka jälkeen arvonnan suorittavat omat muruseni.
- Voittaja julkaistaan tässä blogissa 17.7.2014. Voittajan on otettava minuun yhteyttä sähköpostitse (osoite arvontatulospostauksessa) viikon kuluessa, jonka jälkeen arvomme uuden voittajan.
- Voit osallistua anonyymisti, jos sinulla ei ole google-tiliä, mutta muista silloin kirjoittaa kommenttiin oma nimesi tai muista erottuva nimimerkki.

Onnea arvontaan!



Kiitos kesäisistä lomakuvista (ompelu)ystävälleni Ailalle!

Kommentit

  1. Kolmen naisen kantelekero ja miehesi varispaita ovat mun suosikkeja tällä hetkellä. Hyvät kuvat teistä!

    VastaaPoista
  2. Jaa a, paljon on kaikkea ihanaa täällä. Se sellomekko on hieno :) sovitaan että se on lempi juttuni. Osallistun 3 arvalla :)

    VastaaPoista
  3. Osallistun kolmella arvalla :) ihana blogi täynnä ihania juttuja <3 erityisesti pidän kaikista Nuutin vaatteista ja valitsen nyt tällä kertaa ykköseksi työmiehen pienen, vihreän haalarin. En muuten löytänyt toista ykkössuosikkiani, sitä vihreää bodya, missä niitä mustia mörrejä (mitä ne onkaan :))

    VastaaPoista
  4. Osallistun, kahdella arvalla. Suosikit on kanteleet ja se kännykkäpussi! Mutta kaikki mekot on ihania ja vauvan ja nuken vaatteet myös! Terveisin se opiskelukaveri, joka teki tunikan innoituksestasi Metsolat vihreästä kaunista, eli Minna

    VastaaPoista
  5. Oo, ihana arvonta, kahdella arvalla mukana! En osaa yhtä suosikkia valita, pidän erityisesti kaikista ihanista mekoista :).

    VastaaPoista
  6. Oi miten kiva arvonta!
    Suosikkini on ehdottomasti tuo opettajan työtä (ja vaatteita) koskeva teksti. Itse opetan yläkoulussa, ja viimeisin opettajan työtä koskeva kommentti tuli 9. luokkalaiselta "Ai siis ihan tosi? Sä kävit ensin yheksän vuotta peruskouluu, sit kolme vuotta lukioo ja sit kuus vuotta yliopistoo päästäkses KOULUUN töihin?!!"
    Niin se mieli muuttuu iän myötä =D

    -Lisconen

    VastaaPoista
  7. Ihanan eläväisiä valokuvia, niistä pidän ja ne erottuvat edukseen. 3 arvalla mukana. Tervetuloa vierailemaan blogiini ja tarkistamaan, että arvontakuva löytyy sieltä ;)

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana. Tykkään perusvaatepostauksista, vaikka olihan se kantele aika mieletön. Noshin kankaat myös omaan silmään mieleisiä.

    VastaaPoista
  9. Olen uusi lukija blogissasi ja piti ihan alkaa taaksepäin selailemaan mitä kaikkea kivaa täältä löytyy. Erityisesti miellyttää naisten vaatteet, saa vähän vinkkiä omiin ompeluksiin, koska olen vasta viimeaikoina kunnostautunut ompelemaan itsellenni =) lapsille tulee kyllä ommeltua paljonkin. 2 arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  10. Lippapipojuttu on mun lemppari ja toisena tulee juttu missä on myös vaatteet nukeille. Olen mukana 2 arvalla :)

    VastaaPoista
  11. Voih! Lempparini on sellomekko, ihanan taidokkaasti applikoitu. Lisäksi musiikki-ihmisenä kuva nappaa ;) Piti liittyä lukijaksi, mielenkiintoinen blogi sinulla. 3 arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa kolmella arvalla, tottakai :) Kaikki sun jutut on niin ihania, että on vaikea valita suosikkia. Tyttösten mekot on aina herkullisia, tulee mieleen ajat, kun omat tytöt oli pieniä ja ompelin monta mekkoa (samasta kankaasta aina kaksin kappalein). Ja onhan ne kanteleet hienoja, hyvä me ;)

    VastaaPoista
  13. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.Pidän elämänmakuisesta blogistasi, naisten vaatteiden ompelussa olen niin noviisi että ne on suosikkejani sekä tietenkin lasten vaatteet...olet niin taitava

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukaan :) Blogisi vaikuttaa näin ensalkuun tosi mukavalta, liityin juuri lukijaksi. Joten täytynee lueskella bloggauksia ja toivonmukaan löytyy hyviä vinkkejä (ja inspiraatiota ottaa oma kone esille) :)

    VastaaPoista
  15. Onnea. Hurjamäärä postauksia ;) juuri lähdin matkaan mukaan, joten suosikkia en osaa vielä valita. Ihana tuo siun raitamekko. Kahdella arvalla olen siis mukana.

    VastaaPoista
  16. Kahdela arvalla mukana. Äidin mekot ja valokuvat.

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla olen mukana. Kyllä ne huikeat kanteleet ovat vaan jääneet mieleen :). Alunpitäen liityin lukijaksi kaikkien kivojen ompeluiden tiimoilta ja ihanat kuvat koukuttivat.

    VastaaPoista
  18. Onnea 100. postauksesta! Suosikkejani ovat taidokkaasti tehdyt applikoinnit.
    Mukana kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  19. Sellomekko on jäänyt mieleen :) kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
  20. Unohdin laittaa eilen. Olen siis mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  21. Mukana kahdella arvalla! Tykkään selailla lastenvaatekuvia :)

    VastaaPoista
  22. Vasta löysin blogiisi joten lempparia ei vielä löydy mutta tuon raitamekon taskukikkailu on kyllä kiva:)
    Yhdellä arvalla mukana

    -Krisse-

    VastaaPoista
  23. Ihanan iloisia kuvia blogissasi :)
    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  24. raitamekko harmaa tytölle on kyllä ihana!!!yksi arpa!!!
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. ihanan elämän myönteinen blogi!!!
    yksi arpa!
    t.jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Ihania paljonkin,mutta valitaampa kevätjuhla mekot:) Yksi arpa. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Opettaja asteli luokkaan nauratti:D muutenkin kiva tyyli kirjoittaa. Yhdellä mukana arvonnassa. Sofia
    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  28. Olen kiinnostunut askartelu ja DIY-jutuista, ja tuo pinnasängyn muuntaminen prinsessasohvaksi on niin huippujuttu. Yhdellä arvalla mukana hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  29. Tykkään kovasti blogistasi. Onnea sadannen postauksen johdosta siis!
    Kahdella arvalla mukana. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Ihana arvonta. Minä pidän erityisesti mekoista. Osallistun yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  31. Kahdella arvalla olen mukana, yksi suosikeistani on nuottiviivastolla pusero, musiikkiaiheisia vaatteita kun niin harvoin näkee :D
    pauleceb(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukana 2 arvalla! En ole aiemmin blogissasi pyörähtänytkään, mutta niin ihastuin, että jäin lukijaksikin :) Vaiks ite oonkin enemmän neulojatäti/lankoihin hurahtanu.
    korhonen.m.kati@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Kaikki mekkopostaukset on kivoja. Ja sulla on kyllä niin ihania kuoseja aina kankaissa että lähes jokainen vaate on erilainen ja erikoinen :D
    Kahdella arvalla mukana
    kristapasm(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Mulle on jäänyt erityisesti mieleen varis-paita ja sen tarina, mutta onhan sun blogi täynnä hienoja ompeluksia ja ihania applikaatioita! :) Kolme arpaa mulle!

    VastaaPoista
  35. Onnea! Mulle on jäänyt kieleen lasten kevätjuhlamekot. Niin kauniit!
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  36. Ihanat kuvat ovat parasta, yhdellä arvalla mukana =)!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Itse löysin nyt vasta blogisi :). Se vaikuttaa reippaalta, rempseältä ja elämänmyönteiseltä kera kivojen ompelusten, joten jään seurailemaan uutena lukijana. Kahdella arvalla siis mukana!

    VastaaPoista
  38. Onnea blogille! Vihdoin liityin lukijaksikin :) Seurailen tietenkin erityisesti Nuutin vaatteita, mutta jatkuvasti ihailen kekseliäisyyttäsi ja taitavuuttasi! Kahdella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  39. Onnea hienosta merkkipaalusta! Kahdella arvalla osallituisin. Tykkään iloisesta ja pirteästä tyylistäsi ompeluissasi ja teksteissäsi, blogiasi on kiva seurata! Myös ulkoasu on ihanan selkeä.

    VastaaPoista
  40. Onnea blogille! Yhdellä arvalla mukana, keväällä ihastelin erityisesti ompelemiasi perhosmekkoa ja omenatarhakuvia. :)

    VastaaPoista
  41. Yhdellä arvalla mukana. Lippapipot eli Lippa kohti kevättä oli erityisen kiva idea. Myös Koiramäki-aplikointi oli ihastuttava :)

    VastaaPoista
  42. Kahdella mukana. Liityin lukijaksi :) Pinnasängyn muutos jäi mieleen, taidan tuunata meidänkin pinniksen samaan tapaan joskus hamassa tulevaisuudessa ;)

    VastaaPoista
  43. Mukana kahdella arvalla, suosikkijuttua ei vielä ole, vasta liityin lukijaksi.

    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Mukana yhdellä arvalla, pidän tuosta Omenapuu-mekosta.

    VastaaPoista
  45. Mukana kahdella arvalla. Olen käynyt pistäytymässä säännöllisin väliajoin, vaikka en lukijana aiemmin ole ollutkaan (liityin nyt) Ihania juttuja on joka kerran löytynyt ja alun perin tänne eksyin nukenvaateohjetta etsiessäni. Kiitokset jakamastasi kaavasta. Tyttöjen pikku baby born kiittää, kun on saanut uusia vaatteita. Eli nuo nukenvaatepostaukset ovat jääneet myös parhaiten mieleeni. :)

    VastaaPoista
  46. 2mukana, oon käyny joskus ennenkin mutta nytten käyn useemminkin kun löysin tieni tänne <3

    VastaaPoista
  47. Lukijaksi liityin, kivoja vaatteita! Eli kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  48. Yhdellä arvalla mukana. Onpa hyväntuulisia kuvia :)
    llena (a) luukku.com

    VastaaPoista
  49. Herkullinen palkinto!! Yhdellä arvalla osallistun. marianna1atluukku.com

    VastaaPoista
  50. Kolmella arvalla mukana. Suosikkini on lahjakorttiompeluksia :)

    VastaaPoista
  51. Kahdella arvalla mukana :) Tykkään siitä, että täällä on värejä :)

    VastaaPoista
  52. Suosikkijuttuja on kaikki musateemaiset vaatteet :D
    Kahdella arvalla mukana
    sampsapie @ gmail.com

    VastaaPoista
  53. Suosikkeja leikimökin muutos ja siskosten keltaiset mekot. Paljon muitakin ihania mekkoja blogissa. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  54. Tykkään noista sun applikoinneista: Martta, varis ja sello eteenkin. Kolmella arvalla mukana. Olen sun 101. lukijasi

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukana. Kaikki postaukset missä on mukana naurulla höystettyjä kuvia on mun suosikkeja
    cristobalce(@)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Mukana kahdella arvalla. Suosikkini on opettajan työstä kertova postaus
    arskari(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  57. Kahdella arvalla mukana. Mekkopostaukset kiinnostaa, kuten Ilta Ruusutarhassa
    janttarainen(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  58. Yhdellä arvalla mukana! Suosikki on enkelit - haluaisin kauheasti itsekin ommella permoja, mutta en ole vielä rohkaistunut :)

    VastaaPoista
  59. Yhdellä arvalla mukana. Mun suosikkeja on sinun kesämekkopostaukset, puuvillamekot, tyyliin ob 3/12 - inspiroiduin tilaamaan kyseisen numeronkin sun blogin innoittamana. :) t. Minna Umpimähkä

    VastaaPoista
  60. Kiitos ihanasta blogistasi! Kaikki ompelujutut kiinnostaa, mutta eritoten tunikoista olen tykännyt ja saanut täältä inspiraatiota omiinkin ompeluksiini. Yksi arpa!
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Sulla on monia, monia ihania juttuja täällä. ♡♡♡ Jos pitää yksi valita niin tuo sellomekkonen on ihan ♡♡♡
    Osallistun kahdella arvalla. :-)

    VastaaPoista
  62. Mukana yhdellä arvalla ;-) Kivoja juttuja on monia.

    VastaaPoista
  63. Kahdella arvalla mukana, sillä liityin lukijaksi. Tämä kyseinen postaus on ainakin ihana, niin iloiset äiti ja tytöt, kesäiset kuvat ja nätit mekot teillä. :)

    VastaaPoista
  64. En tiedä tuliko edellinen viesti perille vai ei, niin laitan vielä uudelleen. Osallistun kolmella arvalla. Eniten pidän postauksesta, jossa on kuvia leikkiruuista. näyttävät niin aidoilta, että tekisipä mieli itsekin maistaa :)

    VastaaPoista
  65. Ihania mekkoja, nyt täytyy virittää kone kuntoon niin saan uuden mekon! Osallistun yhdellä arvalla! -Teah- teamariah@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Ihana tuo raidallinen mekkosi, liityin juuri lukijakaksi, joten akhdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  67. Yhdellä arvalla mukana. Ekaa kertaa blogissa, joten suosikkia ei vielä ole. Pitää lueskella vähän lisää. :)

    VastaaPoista
  68. Tällainen "salainen lukija" joka piipahtelee blogissasi aika ajoin sen kummemmin itsestään metelöimättä osallistuu yhdellä arvalla arvontaan. Koiramäen Martta mekko ja itsellesi ompelemat Onion 2007 tunikat ovat jääneet päällimmäisenä mieleen :)

    VastaaPoista
  69. Kahdella arvalla mukana uutena lukijana! Pidän erityisesti tuosta kanteletempauksesta koululaisten iloksi, ja vielä noin värikkäitä soittimia <3 T. Mari A.

    VastaaPoista
  70. Olen pitänyt useasta postauksestasi, yhtenä kuitenkin on jäänyt mieleen "hau-hau siellä ja hau-hau täällä" :) Olen mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  71. Mäpäs en ollukaan vielä osallistunut? Mulla on kolme arpaa. No erityisesti tykkään kaikista jutuista. Mietin mitä ekana tulee mieleen: leikkimökin sisustus ja apina mekossa :-)

    VastaaPoista
  72. Ihana blogi ja paljon ideoita! Suosikkini oli open vaatteet, oma työhönpaluu syksyllä edessä ja punainen pikkukauno odottelee kaapissa opevaatteeksi pääsyä :)
    littlefay82(a)gmail.com

    VastaaPoista
  73. Viime hetkellä osallistun kahdella arvalla! Tykkäsin erityisesti mansikka- ja omenankukkapostauksista, sekä kevätjuhlamekoista!

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana! Suosikkini on hau hau siellä ja hau hau täällä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! Kiitos!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pienelle vauvalle ja nukelle vaatteita (sis. kaavat nuken bodyyn. paitaan ja housuihin)

Hau-hau siellä ja hau-hau täällä ja ihan joka puolella hau-hau! (sis. kaavat ja ohjeet nukenvaatteisiin)

Kiitos